Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски заяви, че няма да търпи "съдийски произвол" спрямо тима си. Ето какво каза бизнесменът пред колегите от "Тема Спорт":

"Аз не се разправям, хората се разправят. Аз просто си изразявам емоциите. Моето е чисто емоционално. Към никой не гоня карък. Относно съдийството на Ивайло Стоянов - Сватбата и това, което очаква сега от Николай Йорданов - в предишния мач съдията свири точно, както му е името.

Реферът винаги има право, но когато започне да вади балтията, аз съм казал, че ще извадя отбора. Ако ще и въобще да не играем повече. Така че няма смисъл да си хабя само нервите, поне да се свири реално.

Мисля, че Ники Йорданов ще ръководи съвсем нормално. Нямам претенции към никого, освен към един човек, който ни закла. Името му отговаря на начина, по който свири. За сътрудничеството с Крузейро? Поканиха ни с треньора да идем там и да обменим опит, идеи, треньори за школите. Сътрудничеството не е отсега. Що се отнася до играчи от там - бразилците с лопата да ги ринеш. Идеята ни е един път сътрудничеството да тръгне, а после резултатите сами ще дойдат", коментира Крушарски.