Георги Раев е най-новият треньор в школата на Ботев (Враца). Той ще поеме родените през 2007 година, които играят в Елитната група U15.

Раев е юноша на ЦСКА, в началото на 90-те учи в САЩ, където завършва "Спортни науки". Паралелно играе и започва да работи с деца. Любопитна подробност, е че като студент по време на Световното в САЩ '94 е бил преводач на Пеневата чета в Далас.

След това кариерата му продължава в Европа, като през последните 10 години е в Англия. От FA получава UEFA B треньорски сертификат.

На Албиона има успехи с различни тимове от Нюкасъл, с които става шампион на Североизточна Англия с U15 и U18, след което е поканен в U19 на Нюкасъл Юнайтед. Докато работи за "свраките" получава и своя UEFA А лиценз.

Избира да продължи кариерата си в Ботев (Враца) по няколко причини. Вярва, че клубът е на прав път с новата си политика и отношение към младите футболисти. Не крие, че се чувства емоционално свързан с региона, защото родът му е от този край. Най-вече иска да научи малките футболисти на Ботев да играят бърз и агресивен футбол.

Сигурен е, че Ботев тепърва ще става все по-привлекателно място за футболните таланти у нас. Личната му амбиция е клубът да се превърне в най-продуктивната футболна школа в България.