Голмайсторът на Локомотив Пловдив Георги Минчев коментира появилите се напоследък информации за интерес към него от клубове от италианската Серия Б.

„В момента мисля изцяло за това да направим хубава подготовка. Надявам се да изиграем добри контроли, да продължим да тренираме сериозно и да сме във възможно най-добро състояние за старта на сезона. Преди година имах някои проблеми и не можах да се подготвя по най-добрия начин, но сега всичко е наред и се чувствам добре“, каза пред „Мач Телеграф“ нападателят на вицешампионите.

„Старая се информациите за трансфер да не ми влияят по никакъв начин. И през лятото имаше такъв период, но в крайна сметка аз съм част от Локомотив Пловдив и представянето ми на терена за този отбор е най-важното за мен. За себе си съм наясно, че трансферът ще дойде, ако не мисля за него. Подготовката обаче е най-важна. Наясно съм с информациите, които се появяват, но към момента няма нищо конкретно. Както казах, настройвам се за лагера в Сандански“, допълни Георги Минчев.