Английският футболен национал Калъм Хъдсън-Одой беше арестуван в събота. Тогава е постъпил сигнал от жена, която е поискала пристигането на полиция и линейка на адреса на 19-годишния играч на Челси.

Хъдсън-Одой беше първият играч във Висшата лига, заболял от COVID-19. Неговият положителен резултат стана ясен на 13 март, а по-късно същия ден беше прекратено първенството във Висшата лига.

През миналата седмица футболистът се запознал с жена по интернет, където той видял няколко нейни предизвикателни снимки. След кратка уговорка, той я поканил у дома си с изискването тя да пристигне със сексапилно бельо.

В събота красавицата пристигнала с такси, а съседка на Хъдсън-Одой твърди, че е била облечена с изискани дрехи и е носила скъпа дамска чанта. Поканата на футболиста обаче нарушава правилата за изолация и това допълнително ще усложни положението на английския национал.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В един момент обаче жената не се почувствала добре и повикала линейка и полиция. В резултата на това е откарана в болница, а Калъм Хъдсън-Одой бил арестуван. Не е ясно какво обвинения са повдигнати на футболиста на Челси.

В събота жилищната сграда, в която живеят и други играчи от Висшата лига, е била посетена няколко пъти от полицейски инспектори.

Инцидентът с Калъм Хъдсън-Одой става само няколко дни, след като стана ясно, че играч от Висшата лига е нарушил правилата на изолацията в Англия и Франция, след като организирал секс парти с алкохол в Париж.