Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон разкри, че клубът има натрупани дълго в размер на 1 милиард евро. Според него продажбата на Кристиано Роналдо е била нелепа и тимът има нужда от подсилване, въпреки че през миналия сезон стана шампион в Испания.

"Дори след глупавата продажба на Кристиано Роналдо беше известно, че отборът се нуждае от укрепване както на тази позиция, така и на други. Но тъжната реалност е, че клубът има не само празна хазна, но и дългове от милиард евро", сподели бившият бос на клуба.

"Реал (Мадрид) е единственият голям европейски клуб, който не е купил никого през лятото. И те си плащат цената. Мачовете с Кадис (0:1) и Шахтьор (2:3) оставиха много лошо впечатление, но трябва да останем оптимисти, защото този отбор вече е преминал през лоши периоди като този и ги е преодолял. Въпреки че, разбира се, усещанията не са приятни. Играта срещу Шахтьор беше лоша, имаше много грешки, но един човек не може да бъде обвинен. Верига от събития доведе до това. След нелепата продажба на Роналдо няма кой да вкарва голове“, добави Калдерон.

КЛАСИРАНЕТО В ЛА ЛИГА