Антон Зингаревич не присъства на пресконференцията на Ботев днес, заради проблеми с полета. На брифинга говориха капитанът Тодор Неделев и треньорът Азрудин Валентич.

„Щастлив съм, че подписах нов договор с Ботев. Той е за 2+1 години. Надявам се след тежката контузия да се възстановя, да помагам на отбора и да радвам феновете.

„Щом са минали 10 години и аз още съм в Ботев, всички трябва да разберат, че това е отбора на сърцето ми. Не съм имал конкетни предложения от други отбори, но и моята цел беше да се възстановя и да подпиша нов договор с Ботев“, заяви Неделев.

„Пирин имат добри качества. Ние сме ги анализирали. От опит знам, че когато отбор влезе от втора в първа лига, тогава първите му мачове са много силни. Ние трябва да се отнесем сериозно. Това каза треньорът на Ботев Азрудин Валентич преди старта на новия сезон в efbet Лига

„За нас е важно да играем с нашата интензивност, а не с тази на Пирин. Очаквам, че няма да е лесен мач. Зарядът ще е висок, а времето ще е много топло.

Вече имаме отбор и основната ни цел е първата 6- ца. През минали сезон липсваше наши капитан, видяхте какво се случи и с ковид кризата. Сега нещата са различни. Направихме добра селеция. Днес подписваме с централен защитник. Може да вземем още един футболст, но не на всяка цена, заяви Валентич.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО