Записването за турнира по футбол на малки вратички "В памет на Иван Ранчев" продължава. Турнирът ще се проведе на 18-ти и 19-ти декември (събота и неделя) на стадион "Христо Гюлеметов" в Брацигово. Събраните средства ще отидат в помощ на близките на починалия треньор.

До сега квотите запълниха 11 отбора. Сред тях личат имената на фаворитите Левски (Паталеница) водени от непремиримия Стоил Фърцов и Чико (Бяга) от неостаряващия Йордан Михайлов. Участие са заявили още два отбора от ДЮШ на Хебър, които са набор 2005 и 2006, ФК "Виноградец" със старши треньор Георги Куцовски, Версай Казино (Пазарджик), Лъвовете от Брацигово начело с Дончо Асенов-Мечо, отбор от Пловдив, както и два отбора от Стамболийски, които са организирани от Благо Ранчев (баща на починалия Иван Ранчев).

"Нека не забравяме каузата. Да дадем искрица надежда на семейството на нелепо починалия обичан треньор, съпруг, баща и ЧОВЕК", призоваха организаторите.

 Заявки от желаещите се да се включат с участие в турнира се приемат до 13.12.2021 г. Телефон за връзка : 0895472773 (Борис Благоев), 0892054924 (Атанас Трендафилов).

Припомняме Ви, че мълния уби на място 41-годишният треньор в школата на Хебър Иван Ранчев. Трагедията стана преди 3 месеца по време на контролен мач в пазарджишкото село Лесичово между едноименният местен тим и Ботев (Черногорово).